neděle 20. prosince 2015

Tři slova v srdci jen, outdoor, lyže mnoho žen!

Jak už to bývá, naše skupina se rozdělila na dvě části. Vzorní, poslušní a uvědomělí a na druhé straně rebelové a buřiči. Je to celkem běžné když se jedná o akci sportovní a fyzicky náročnou, ale na akcích odpočinkových se většinou scházíme všichni dobrovolně a ještě s předstihem. O to více byla zarážející extrémně nízká účast na některých akcích uplynulého měsíce.

-          Dobytí severního pólu – krásné a inspirativní představení, které zahrnuje i důležité rady do života a ukazuje kolik patálií může způsobit jeden šílenec. (Bohužel známe z vlastní zkušenosti.) Tragickou účast pouze dvou členů naštěstí zachránila početná základna našich „neklubových“ přátel. Poučíme se z chyb a příště všem přineseme přihlášku k podpisu.
Účast: členové – 2, nečlenové – 8

-          Gymnastické podvečery – příjemné a svaly utužující podvečery v nejlépe vybavených prostorech v Jilemnici a okolí. I přes zkušeného trenéra, litry potu a nespočet mozolů je zlepšení téměř nepostřehnutelné. To vše vynahradí zážitky, které jsou naopak nezapomenutelné.
Účast: členové – 3, nečlenové – 2

-          Lyžařské závody – mizerná příprava a velké odhodlání je kombinace, na kterou si pomalu všichni zvykáme. Tepová frekvence ani rychlost rozhodně nedosahovaly maxima, ale i tak se závody na jediném českém ledovci povedly a někteří vyvolení se dokonce postavili na stupně vítězů.
Účast: členové – 6, nečlenové – X

-          Oslava narozenin pokladníka klubu – tragédie a bezmoc. Nekonečné výmluvy a nechuť všech nakonec vedly k tomu, že se žádná oslava nekonala. Dále ponechávám bez komentáře!
Účast: členové – 0, nečlenové - 0


Pro objektivnější posouzení účasti, nebo pokud by si někdo chtěl převádět účast na akcích na procentuální hodnoty, tak dle údajů z poslední valné hromady je celkový počet členů 13.



 sepsal: prezident KaReL

1 komentář:

  1. Chválím moc hezké reportáže z Vašich neskutečně náročných i nepředstavitelně odfláknutých akcí :o) Opravdu jsem se zasmála. Jménem neklubových přátel děkuji za občasné zapůjčení Vašeho prezidenta pro naše podřadné účely a doufám, že se kvůli jeho občasným absencím na Vašich akcích z neklubových přátel nestanou kluboví nepřátelé :o) Lucka

    OdpovědětVymazat